Заварени вратни титан флан на залиха
Заварени вратни титан флан на залиха
Ćaskanje sada
Detalji o proizvodu

Прирубница је начин повезивања цијеви, вентила, пумпи и друге опреме за формирање система цјевовода. Пружа и лак приступ за чишћење, инспекцију или модификацију. Флекси се обично заварују или вијају у такве системе, а затим се споје са вијцима.

Заптивен вратни титан флан

Ова прирубница је ободно заварена у систем на врату, што значи да се интегритет заварене површине може лако испитати радиографијом.

Отвори цеви и прирубнице, што смањује турбуленцију и ерозију унутар цевовода.

Зато је заварени врат у критичним апликацијама

Фотографије за прирубницу титана

ВН титанова прирубница .јпг

титанијум прирубница .јпг

Материјали за титанове прирубнице, разред 1, разред 2, разред 5, разред 7, разред 12 итд.


Велицине прирубница. Доступне су све величине и разреде компатибилни са стандардним опсегом цеви и дебљине зида (оцене притиска).

Фланге Фаце. Постоје различите конфигурације лица за прирубнице. Типично: равно лице (ФФ), подигнуто лице (РФ), језичак и жлеб (ТГ), прстенасти спој (РЈ).ЦКСМЕТ је један од најбољих произвођача и добављача произвођача и добављача, произвођача и добављача, произведених у Кини, са титанијумским прибором за заваривање, а ми смо и професионална компанија са продуктивном и ефикасном фабриком. Добродошли у велепродајне производе од нас, имамо прирубницу за заваривање титаниум прирубнице на залихама за вас.
Istraga