Титанијум Мицропороус Тубе
Титанијум Мицропороус Тубе
Ćaskanje sada
Detalji o proizvodu

Титанијумске микро-порозне производе могу бити прилагођени ЦКСМЕТ-ом, могли би се обрадити као пшеница, цев, жица, жица итд.


Продуцт Д есцриптион  

Назив производа

Синтеринг Микро-порозна цев

Процесна метода

Исопрессинг, Молдинг, Ектрусион

Величина за рупу

0.2ум -80ум

Ширина

Мак 800мм

Дужина

Мак 1500мм

Животна средина

-200-1000 центиграде

Обрада

Синтеровање

МОК

1 ком


Карактеристике титанијумске микро-порозне цијеви

1. Овај материјал има различиту величину пор и тачност филтрације (0.2ум-80ум), прелазак канала, високу ефикасност одвајања филтрације.

2. Отпорност на високе температуре, отпорност на топлотни удар. Погодан за употребу у температурном опсегу -200-1000 степени Целзијуса.

3. Анти-корозија, погодна за разноврсност дубинске сепарације и финог филтера киселог, алкалног и других корозивних материјала.


Титан микро-пороу цев са следећом предностом,

Са специјалитетом од метала или легуре, апсорпцијом енергије, апсорпцијом буке, отпорношћу на топлоту, отпорношћу на ударце, пуфером, високом топлотном проводношћу, електричном проводношћу, добром чврстоћом, добром жилавошћу итд.


Фотографије за микро-порозну титану

Microporous tube (2).jpg

Microporous tube (4).jpg

Microporous tube (3).jpg




ЦКСМЕТ је један од најбољих произвођача и добављаца Мицропороуса Тубеа у компанији "Титаниум Мицропороус Тубе", а ми смо и професионална компанија са продуктивном и ефикасном фабриком. Добродошли у велепродајне производе од нас, имамо Титаниум Мицропороус Тубе у залихи за вас.
Istraga