Titanijumski PRIRUBNICE
Titanijumski PRIRUBNICE
Ćaskanje sada
Detalji o proizvodu

CXMET je jedan od najbolje Kina titanijum PRIRUBNICE proizvođača i dobavljača, a i mi smo profesionalni kompanija sa produktivan i efektivan fabriku. Dobrodošli na veliko proizvodima od nas, imamo titanijumsku prirubnica pl, titanijum prirubnica Pa, titanijum iskovao wn PRIRUBNICE na lageru za tebe.

Čista titanijum PRIRUBNICE i PRIRUBNICE legura od Titana su se uglavnom proizvodi u mojoj fabrici. Koja se koristi za vezu između cevi, povezivanje na krajeve cevi.


Na titanijum ANKERI u mojoj fabrici prerađeni kao pratnju,

Veličina: 1''-24''.

Napetost: 150lb - 2500 super klasa 150LB(pn0.6,pn1.0,pn2.0,pn1.6) klasa 300LB(pn2.5,pn4.0,pn5.0), klasa 600LB (pn10.0) klase 900LB(pn15.0), klase 900LB(pn15.0), klase 1500LB(pn25.0), klase 2500LB(pn42.0), itd.

Tip: Je titanijum ANKERI su uključuju zavarivanje prirubnica vrat, niti prirubnica, lap joint prirubnica i prirubnica, zavario prirubnica, utičnice za varenje prirubnica, titanijum prirubnica tablicu. Određeni tip kao sledeći uvod.Titanijumski ANKERI pružaju Kompletan asortiman fitinga da postavi sa cevi veličine od 1 inč do 12 inča prečnika. Titanijumski PRIRUBNICE sistem se sastoji od dva titanijum ANKERI, zaptivanje prsten i munju spona da komprimujete pečat između dva tanjira ANKERI titanijum. Par titanijum ANKERI mora da ima jedan Grnиarski PRIRUBNICE da prihvati zaptivanje prsten i jedan glatko lice PRIRUBNICE na kojima će upućivati pečat. Titanijumski ANKERI izradjuju se zbog kompatibilnosti sa 150 kg. Specifikaciju PRIRUBNICE od Titana je prvobitno kreiran za upotrebu sa toplovodnih cevi.


Titanijumski ANKERI su slip na titanijum prirubnica, zavarivanje vrat titanijum PRIRUBNICE niti titanijum PRIRUBNICE, vidnom titanijum PRIRUBNICE, slepi titanijum prirubnica, lap joint titanijum prirubnica, utičnice za zavarivanje prirubnica titanijum, itd.

Za varenje vrat PRIRUBNICE zavarene su circumferentially u sistem na to je vrat. Dosada od Lulu i PRIRUBNICE se podudaraju. I detalje kao na sledećoj slici.


Baoji CXMET iskovan titanijum PRIRUBNICE ili titanijum prirubnica tablicu. Titanijumski PRIRUBNICE i PRIRUBNICE legura titanijuma mogao da se prilagodi kao crtež ili zahteve.

Istraga