разред 2 Титанијумски зглобови Тежина прирубнице
разред  2  Титанијумски зглобови Тежина прирубнице
Ćaskanje sada
Detalji o proizvodu

разред 2 Титанијумски зглобови Тежина прирубнице


Чиста титанска прирубница и прирубница од легуре титанијума су углавном производи у мојој фабрици. Који се користи за спајање цеви, спојите крајеве цеви.


Титанијске прирубнице у мојој фабрици могу се обрадити на следећи начин,

Величина: 1’’-24’’.

Напетост:150 лб - 2 5 лм. КЛАСА 150 ЛБ (пн0. {{4}}, пн {{5}}. 0, пн 2. 0, пн {{5 }}. {{4}}) РАЗРЕД {11}} ЛБ (пн 2. 5, пн 4. 0, пн 5. 0), КЛАСА {{4}} 00ЛБ (пн {{5}} 0.0), КЛАСА 900 ЛБ (пн {{5}} {{13} } .0), КЛАСА 900 ЛБ (пн {{5}} 5. 0), КЛАСА 150 0ЛБ (пн 2 {{13} } .0), КЛАСА 2 5 00ЛБ (пн 4 2. 0) итд.

Тип:Титанијске прирубнице обухватају прирубницу за заваривање врата, прирубницу са навојима, прирубницу прстенастог зглоба, слепу прирубницу, заварену прирубницу, прирубницу за заваривање утичница, плочу од титанијумске прирубнице итд. Специфичан тип као следећи увод.

класа 2 Зглобови од титанијумског зглоба Тежина прирубнице пружају читав спектар окова за монтирање са цевима величине пречника од 1 до {2}} инча. Систем прирубнице од титанијума састоји се од две титанијумске прирубнице, заптивни прстен и причврсни вијци за компримирање заптивача између две плоче од прирубнице од титана. Пар титанијумских прирубница мора имати једну жлебану прирубницу за прихват бртвеног прстена и једну глатку прирубницу на коју ће се извршити заптивач. Титанијске прирубнице се производе ради компатибилности са 150 лбс. Спецификација титанске прирубнице првобитно је створена за употребу са парним цевима.


Титанијске прирубнице су клизне на прирубници од титанијума, прирубница за заваривање грла од титанијума, навојна прирубница од титана, обична титанијска прирубница, слепа титанијска прирубница, прирубница од титанијума у ​​споју, заваривање титанијумских прирубница итд.

Прирубница за заваривање врата је водоравно заварена у систем на свом врату. Проврт и цеви и прирубнице се подударају. И детаље као на следећој фотографији.


БаојиЦКСМЕТкована прирубница од титанијума или плоча од прирубнице од титанијума. Сва прирубница од титанијума и легура од титанијума могу се прилагодити цртежу или захтевима.

Istraga