Титан електрода за галванизацију
Титан електрода за галванизацију
Ćaskanje sada
Detalji o proizvodu

Титанијум електрода за галванизацију

Титанијум електрода за галванизацију игра веома важну улогу у пољима производа од титанијумских анода. ЦКСМЕТ је увек на велико титан електрода за галванизацију, могу се испоручити у облику титанијумских лима и титанијумских мрежа. Много офтитанијумских електрода за поплочавање са залихама, тако да се ове врсте производа могу испоручити као краће време.


Основни подаци

1. Челик са поцинчаном / коситреном анодом

Електро-поцинкована плоча: Поцинковани лим има добру отпорност на корозију, обраду, заваривање и фарбање, углавном се користи у аутомобилима, кућанским апаратима, лакој индустрији и другим индустријама ц

Плоча са електромоторним лименом: галванизирана лимена плоча углавном се користи у индустрији амбалаже. Има одличну отпорност на корозију, леп изглед, високу чврстоћу, лагану квалитету и добру изгледљивост


2. Општа метална плоча

Примена: Бакрена пресвлака никлом; Декоративне облоге (тровалентно хромирање, накит, чаше, облагање кућанским хардвером) различите области примене висеће оплате, технологија ваљања; Електроцастинг (зубни производи, контактни вод, контактне игле итд.); Тврдо хромирање, специјална облога, електрофоретски премаз, калај, бакар итд.


3.Платинум платингтитаниум анода

Примена: Морска вода, калијум цијанид + лимунска киселина, хоризонтална плоча, пулсирање, катодна заштита, киселина и лужина.

Карактеристике: Слој платине је чврсто комбинован са базом од титанијума. Има стабилне перформансе, високу струју и низак напон. Користи се за племените метале.

Стање: Густина струје < 8000А / м2

Премаз: платина

Температура: 80 ℃

дебљина наноса: 0,2-15µм


Титанијска електрода за цене галванизације као трошак титанове сунђере, техника обраде и цена коштања материјала.

Добродошли у било које савете о производима од титанијум-аноде.sunny@cxmet.comће вам дати више професионалног одговора.


Istraga