Танталонска плоча
Танталонска плоча
Ćaskanje sada
Detalji o proizvodu

Танталум, танталум бар, танталум жица, Танталум плоча, тантална цев, тантални диск

ЦКСМЕТје један од најбољих кинеских произвођача и добављача тантала, а такође смо професионална компанија са продуктивном и ефикасном фабриком. Добродошли на велетрговачке производе код нас, на располагању имамо тантал бар, танталову жицу, танталову цев, танталову цев, танталум диск.

танталум бар, тантал плоча, танталум жица, танталум цеви је један од ватросталних метала. Има врло добра својства отпорности на корозију. тантал бар, такође има добру електричну проводљивост и лако се обрађује на собној температури. Највише се примењују тантална шипка, тантална плоча, танталова жица, танталово цев је електроиндустрија, као што су кондензатори и др. Нудимо различите производе, као што су штап, плоча, фолија која је израђена од тантала и Та-В легуре.

Спецификација производа на следећи начин:


Ставкатанталум бар, тантална плоча, танталум жица, танталум цев


СтандардноАСТМБ 708, АСТМБ 365, ЈИСХ4 708


ГрадеРО 5255, РО 5252, РО 5240


СтањеR/M


СпецификацијаПрилагођеноспецификовање и прихватање.


ПовршинаБригхтПолисхингандмацхинедсурфаце


ОбрадаХотфоргинг, Линеарцуттинг, Ватерјетцуттинг


Фотографије производа Танталум плоче:


Апликација Танталум Плате:

Таталум од ретког метала има добру чврстоћу и жилавост, дуктилност, топлотну проводљивост, својство хладног прешања, отпорност на топлоту и одличну хемијску стабилност. Углавном се користи за израду танталских кондензатора, делова пећи на високој температури, полуводича, цилиндра за распршивање и релативних уређаја такође се широко примењује за електронику, металургију, хемикалије, фармацију, ваздухопловство и друге области.


Istraga