Tantal
Tantal
Ćaskanje sada
Detalji o proizvodu

CXMETje jedan od najboljih Kina Tantal proizvođači i dobavljači, a i mi smo profesionalni kompanija sa produktivan i efektivan fabriku. Dobrodošli na veliko proizvodima od nas, imamo baru Tantal Tantal žica, Tantal list, Tantal cev, Tantal diska u zalihama za tebe.

Tantal bar, Tantal list, Tantal žica, Tantal cijev je jedan od vatrostalne metal. Njen ima vrlo dobre karakteristike otpornost na koroziju. Tantal baru, takođe ima dobre provodljivosti i lako biti Eksplozivni deo mora uklopi u na sobnoj temperaturi. Najviše primjenu Tantal baru, Tantal list, Tantal žicu i Tantal cev je elektro industrije, kao što su kondenzatori i sl. Mi snabdevamo raznolikim proizvodima, kao što su rod, tanjir, foliju napravljenu od Tantal i Ta-W legure.

Specifikaciju proizvoda kao na sledeći način:ArtiklaTantal baru, Tantal list, Tantal žicu i Tantal cijev


StandardnoASTM B708, ASTMB365, JISH4708


RazredRO5255, RO5252, RO5240


StanjeR/M


SpecifikacijaPrilagođeni specifikacija i oblik prihvatili.


PovršinaVedrije poliranje i mašinski obrađenog površina


ObradaToplog kovanja, linearni rezanje, voda jet rezanje


Fotografije proizvoda:Tantal aplikacija:

Redak metalne Tantal ima dobar uticaj snagu i čvrstinu, provodljivost, Toplotna provodljivost, hladno-urgentnih imovinu, toplotni otpor i odličan hemijski stability.it se uglavnom koristi za manfuacture Tantal kondenzatori, visoko-temperaturni peći delova, poluprovodnik, to je pljuvanje mete i relativne uređaji anad je takođe široko rasprostranjena u electornics, metalurgiji, hemijskoj, APOTEKA, vazduhoplovstva i drugih polja.

Istraga