Чисти никл за заваривање
Чисти никл за заваривање
Ćaskanje sada
Detalji o proizvodu

Чисти никл за заваривање


Модел ГБ / Т: езни-1 еквивалент АВС: езни-ци


Опис: чиста никлена језгра, снажно смањење графитализације електроде од ливеног гвожђа, када се заваривање делови заваривања не могу загрејати, са добром отпорношћу на пукотине и перформансама обраде, двоструком наизменичном наизменичном и наизменичном струјом, добрим перформансама процеса. Висока жилавост, висока отпорност на хабање, хабање испирањем итд. Добра заваривање. Отпоран на хабање камена песка, продужава радни век опреме 4-8 пута.


Примена: користи се за поправку заваривања танких делова од ливеног гвожђа и обраде површине, као што су глава мотора, седиште мотора, мењач, водич за алатне машине и други важни делови од сивог лива. Цена никла је скупа, ако друга електрода не може да задовољи захтеве избора.


Хемијски састав наталоженог метала /%


Ц≤ 2 Си≤ 2. 5 Мн≤ 1 Фе≤ 8 Ни≥ 90


З 408 електрода од ливеног гвожђа


Модел ГБ / Т: езнифе-1 еквивалент АВС: енифе-ци


Опис: језгра од легуре ни-фе, графитна електрода са јаким редукционим својством, има карактеристике високе чврстоће, добре пластичности и ниског коефицијента линеарног ширења. Отпорност на пуцање сивог ливеног гвожђа слична је отпорности на З 308, али нодуларна ливена гвожђа је већа од З 30


8 јак, висок садржај фосфора (0. 2% П) ливено гвожђе такође има добар ефекат. Својство сечења је нешто горе од З30 8 и З 508. Користи се за заваривање сивог лива и нодуларног лива на собној температури или благо загрејаног (до око 2 00 ℃).


Примена: користи се за заваривање важног сивог лива високе чврстоће и нодуларног лива, попут цилиндра, мотора, седишта и сл.


Хемијски састав чистог никла заваривачки штап /%


Ц≤ 2 Си≤ {{1}}. 5 Мн≤ 1. 8 Остатак Ни 45-60


Istraga