Nikl-titanijumski memorije legura Super rastezanja prediva
Nikl-titanijumski memorije legura Super rastezanja prediva
Ćaskanje sada
Detalji o proizvodu

Nikl titanijum memorije legura žica

NiTi legura , takođe imenovani nitinol javi, to je mix od titanijuma i nikla, gde aire dva elementa koji su prisutni u jednakim atomski procente Ni:Ti = 55:45.

To uglavnom imaju dva svojstva: oblik memorije efekat i superlasticity koij kurs, oblik memorije je sposobnost niti žice da prođu deformacija na jednoj temperaturi, a onda se oporaviti svoj originalni, underformed oblik na grejanje iznad svojih "transformacija temperatura". Ali superlasticity se javlja sa uskim temperatura udaljenosti, odmah iznad svoju transformaciju temperaturu; u tom slučaju, nema grejanja neophodno je da izazove underformed oblik da se oporavi.

Glavni productes je NiTi legura tablice ,NiTi legura žice;

Niti oblik memorije legura - dobro cijev
Oblasti aplikacije: medicinski, avijacije, elektronike, marinac industrije, petrohemijska industrija, vojna industrija, automobil, i druge komponente instrumenta preciznost.

  • Nitinol je takođe popularan u okvirima izuzetno otporni čaše. Takođe se koristi u Springsu neke mehaničke sat.

  • To može da se koristi kao sistem za kontrolu temperature; kao što menja oblik, možete da aktivirate prekidač za kontrolu temperature.

  • Koristi se u mobilnu telefoniju kao pokretan antena ili mikrofon bum, zbog svoje prirode visoko fleksibilan i mehaničke memorije.

  • Koristi se za neke proizvode za novitet, mađioničarida pokažu "vidovita" daje snagu, kao kasika će saviti sama kada se koristi da se izazove čaj, kafu ili bilo koju drugu toplu teиnost.

  • To mogu koristiti i kao žice koje se koriste za pronalaženje i označavanje tumori dojke, tako da se sledeće operacije mogu biti precizniji.Istraga