Кси Јинпинг честитао кинеским фармерима за први фестивал жетве

БЕИЈИНГ - Председник Кси Јинпинг честитао је кинеским фармерима за свој први фестивал жетве.

Кси Јинпинг, такође генерални секретар Централног комитета Комунистичке партије Кине (ЦПЦ) и предсједник Централне војне комисије, упутио је поздравне и добре жеље пољопривредницима земље у име Централног комитета ЦПЦ-а прије фестивала, који пада 23. септембра, Аутумн Екуинок ове године.

Одлука Централног комитета ЗКП-а о стварању кинеског фестивала бербе пољопривредника додатно показује да су радови који се односе на пољопривреду, рурална подручја и пољопривреднике главни приоритет и има основну позицију, нагласио је Кси, позивајући стварање фестивала "догађај с дубоким и далекосежни утицај. "

"Кина је велика земља пољопривреде, а приоритет у пољопривреди је темељ и неопходан за владавину земље и сигурност људи", рекао је Кси.

Кинески фармери дали су велики допринос у читавој историји земље, рекао је он, истичући да су у протекле четири деценије руралне реформе учињени историјска достигнућа и реформе у пољопривредном и руралном развоју.

Кси Јинпинг је позвао пољопривреднике у земљи и све секторе друштва да активно учествују у свечаном догађају и подстичу добро окружење за развој пољопривреде и руралних подручја, као и благостање пољопривредника.

Он је такође позвао на потезе да стимулишу ентузијазам, иницијативу и креативност фармера како би у потпуности спровели стратегију руралне витализације, освојили жестоку борбу против сиромаштва и убрзали модернизацију пољопривреде и руралних подручја.

И за заштиту животне средине, северно од Кине започео је инспекцију животне средине ове године од августа. Лот фабрике је заустављен да би се очували и инсталирали објекти за заштиту животне средине.

ЦКСМЕТ поседује све сертификате и квалификовану опрему, тако да моја фабрика нема заустављања и обраде као раније. Ако имате било каквих потреба на титанијуму е-поште, молим вас. сунни@цкмет.цомЦКСМЕТ би могао да испоручи титанијум одковке, као што су титанијумски прстен, титански блок, титанијумска мета, титан

прирубнице итд., поздрављамо ваше љубазно истраживање и наређења.