Зашто изабрати ЦКСМЕТ Титаниум Велд Тубинг

Баоји Цхуангкин Метал Материалс Цо, Лтд налази се у 2008, а то је међународна трговачка компанија - Схаанки ЦКСМЕТ Тецхнологи Цо, доо отпуштен у 2016.

ЦКСМЕТ испоручује широку линију индустријских титанских производа. Стандардни су као АСТМ, АСМЕ, ПЕД, Норсок, ДИН и друге индустријске спецификације.

Ова карактеристика титана је отпорна на корозију, мала тежина и висока чврстоћа. Производи од титана укључују плочу, плочасти намотај, шипку, шипку, безшавне цеви, бешавне цеви, титанијум заварене цеви и титанове заварене цеви.

Неуравнотежене могућности ЦКСМЕТ-а потичу од синергистичке комбинације сировине, топљења, ковања, машинске обраде, завршне обраде.

Сви производи могу бити прилагођени. И нормална величина титанијумске плоче, титанијумског лима, титанове цијеви, титанске цијеви, титанове жице, титанијумске траке и титанијумске мете. Друга титанијумска честица може се смањити.

Више титанијума или других производа треба покушати одабрати ЦКСМЕТ. На пример, производи од никла, производи од цирконијума, производи од тантала, производи од ниобијума, производи од волфрама и производи од молибдена.

Добродошли више питања на сунни@цкмет.цом