Каква је улога Титаниум игра у трговинском рату Сино-ус

2018-6-15, Влада Сједињених Америчких Држава објавила је листу роба које су предмет тарифа. Она ће наметнути тарифу од 25% на око 50 милијарди долара робе увезене из Кине. око 34 милијарди УСД долара робе ће бити подложне додатним тарифним мерама од 6. јула 2018. године.

Баоји, који је концентрирани град за честице титана. Назвали смо Баоји Титаниум Валлеи.

Компанија број 1 је Баотаи група, ау Баоји има више од 400 релативно титанских компанија. Производња титана за ове компаније заузима 80% у Кини, око 20% у свету.

У Баоји има више компанија, они би могли производити титанове производе као ливење, ковање, машињење, итд. Све прераде честица титана могу бити завршене у граду Баоји.

Постоји око два индустријска воза за титанове производе.

1. Ретко метало: титанова руда, титанијум спужва, титанијум ингот, титанова честица. То је воз за ЦКСМЕТ.

2. Титанова руда, титан диоксид.

Многи производи од титана су из ЦКСМЕТ-а који се углавном снабдевају за хемијске, спортске, металуршке и солне индустрије. Неке од њих су се такође користиле у ваздухопловству, одбрани итд.

Много их је извезено у читав свет, а сада су честице легуре титанијума додате тарифе. Честице извоза титана у САД ће бити теже него раније.

Политика господина Трумпа ће директно утицати на излазне резултате, али то је добра шанса да унаприједимо вредност наших производа и учинимо да повећамо конкурентност.

Ово је прилика и изазов. Господине Трумп, молимо вас да обратите пажњу на наше производе.Све вести, упите или питања о честици титана упућују само на емаил сунни@цкмет.цом