Седми мултинационални сајам Соурцинга Западне Кине

Од 19 до 23. У јулу 2018. године одржана је изложба у Баојиу, Кини, која је последњих пет дана, а тема је Седми мултинационални Сајам западног Кине и Међународна изложба за набавку индустријских производа.


international industrial exhibition.jpg

На Екхибитион-у је присуствовало пуно интернационалних међународних фреигенда. Сви су из Индије, Виатнама, Непала, Малезије, Египта, Хење итд. На изложби је присуствовало више од 30 страних земаља.

Као политика Иницијатива Белт и Пута, сви градови на путу ће имати веће могућности. У Баоји (долина титана) ће се развити футура.

Xi'an industrail.jpg

Baoji industrial.jpg

The Belt and Road Initiatives (1).jpg

the Belt and Road Initiatives.jpg

ЦКСМЕТ поглед и екхибитион и добили смо пуно нових пријатеља. Као политика Иницијатива Белт и Пута, многи наши производи ће ићи у средиште земаља Азије, Западне Азије и Ерике.

Од сада је велика количина наших производа продата земљама богатим у нафти. Углавном производи су титанијумска цев, титанијумска цијевна монтажа, титанова прирубница, никл-цијев, цијевни прикључак никла, прирубница никла и прирубница цирконијума итд.

ЦКСМЕТ је добављач залиха великих титанских честица, углавном снабдева залиху титанијумске заваривачке цијеви, титанове безшивне цијеви, титан плоче, титанове плоче, титанове вијчане плоче, титанове траке, титанове шипке, титанове прирубнице и титанијумске мете.

Велике количине титанијумских патика могу се прилагодити цртежима, узорку или на други начин.

Поздрављамо ваша љубазна питања и добродошли у посету нашој фабрици.

више детаља жели знати само путем емаила сунни@цкмет.цом