Дан средине јесени у ЦКСМЕТ-у


Од 22. до 24. године. Септембар 2018 је кинески средњошколски фестивал. ЦКСМЕТ ће радити на 22. месту. и имају два дана одмора.

Фестивал средине јесени је фестивал жетве који су славили посебно кинески и вијетнамски народи. Фестивал се одржава 15. дана осмог мјесеца лунарног календара с пуним мјесецом ноћу, што одговара крајем септембра до почетка октобра Грегоријанске календар с пуном месечином ноћу.

Због културног утјецаја древне Кине, Фестивал средине јесени се проширио на друге дијелове источне, југоисточне и јужне Азије. Међутим, начин на који се различите земље славе. Моонцакес, који се традиционално једу током овог фестивала, такође су се појавили у западним земљама као егзотична слатка.

Фестивал слави три темељна концепта који су блиско повезани:

1. Окупљање, као што су породица и пријатељи који се сједињују, или жетве усева за фестивал. Речено је да је Месец најсјајнији и најокрогљи дан, што значи поновно дружење. И то је главни разлог зашто људи мисле да је средина јесени важна.

2. Дан захвалности, да се захваљујемо жетви или хармоничним синдикатима

3. Молитве (тражећи концептуално или материјално задовољство), као што су бебе, супружник, љепота, дуговјечност или добра будућност

Традиције и митови који окружују фестивал су формирани око ових концепата, иако се традиције током времена промениле због промјена у технологији, науци, економији, култури и религији. Ради се о томе да смо заједно.


На дан окупљања, ЦКСМЕРТ људи такође раде уобичајено, а циљ је што прије да достави пакет корисницима.

Ако ви и било која ургнет или не-хитна парцела, молимо Вас да не будете у контакту са ЦКСМЕТ људима.

ЦКСМЕТ може да испоручује титанијумску шипку, титанијумску шипку, титанијумску плочу, титанијумску плочу, титанијумску жицу, титанску цев, титанску цев, титанијумску цевну монтажу, титанску прирубницу, титанијумски блок, титанијум прстен и пуно титанијумских прилагођених честица.

Ексцепт титан, производи за никл, тантал, ниобијум, волфрам, молибден, циркониј могу бити испоручени као ваши захтеви. Многи честице попут прстена за уземљење, лонац за печурке, ексера, спајалица итд.

Било који од ретких метала и производа од основних метала може се испоручити као ваш захтев.


Више питања и наруџбе молимо контактирајте ЦКСМЕТ особе, маил на сунни@цкмет.цом.