Алибаба Гроуп Холдинг доо се састоји од Кремља

Предузеће је основано 1999. године у Хангзхоуу, провинцији провинције, од стране 18 људи, под водством јацк ма. Алибаба је прва е-трговина у Кини. Алибаба Гроуп Холдинг доо успоставља заједничко улагање од две милијарде долара милијардерице Алисхер Усманов-ове фирме за интернетске услуге Маил.ру Гроуп Лтд. како би ојачала подршку кинеске компаније у руској електронској трговини.


Највреднија компанија у Азији потписала је у уторак споразум са Маил.ру како би спајали своје онлине тржиште у држави више од 140 милиона људи. Споразум је подржан од стране Кремља кроз руски фонд за директне инвестиције, а локални инвеститори ће колективно контролисати нови посао. Глобални депозитни рачуни Маил.ру, којима се тргује у Лондону, скочили су чак 12 процената.


Комбинована компанија ће бити у стању да се надмеће са локалним ривалима Вилдберриес и Иандек. Алибабаова руска јединица АлиЕкпресс углавном продаје робу која је увезена из Кине и није морала да брине о конкуренцији Амазон.цом Инц. јер амерички бехемотх има мало присутности у земљи.


"Велики део онога што смо до сада развили у Русији је наш прекогранични посао", рекао је Алибаба предсједник Мике Еванс новинарима. "Али будућност, која ће захтевати присуство наших партнера на овој столици, укључиће изградњу знатно већег локалног пословања".


Алибаба ће срушити своје руске операције, укључујући АлиЕкпресс и Тмалл, док ће Усманов МегаФон ПЈСЦ продати свој 10 постотни удио у Маил.ру -у вредном око 486 милиона долара у близини у понедјељак - Алибаби у замјену за 24 посто пословања. Тај договор вреднује нову опрему на приближно 2 милијарде долара.


Маил.ру ће донети своју тржницу за кинеску робу, Пандао, у нову компанију, која ће такође добити директан приступ корисницима две популарне руске друштвене мреже у власништву Маил.ру-а.


Фонд за директне инвестиције у Русији ће додати неодређено финансирање у замену за 13 одсто удела, док ће Маил.ру задржати преосталих 15 одсто.


Странке потписале споразум на Владивостокском економском форуму на којем су присуствовали председник Владимир Путин и председник Алибаба Јацк Ма. Кинеска компанија је преговарала о сличном договору са највећом руском банком Сбербанк ПЈСЦ, али је напустила разговоре након што је зајмодавац умјесто тога сарађивао са Иандек НВ. Алибаба је недавно објавио Тмалл за Русију након што је победио потрошаче преко АлиЕкпресса.


Ма, која је 1999. започела Алибаба.цом као тржиште за пословање са 17 суоснивача, ове недеље је најавила планове да се повуче из кинеског титана е-трговине. Његова компанија, која се бави прекоморским тржиштима из југоисточне Азије у Русију, прошле године је достигла дневне испоруке од 55 милиона долара.


Алибаба је веома уобичајен начин за пуно кинеске компаније да покаже наше производе. ЦКСМЕТ је купац Алибабе годинама.

 

ЦКСМЕТ би могао да испоручује производе као титанијум 90ЛР лакат, титан 90СР лакат, титанијум 45ЛР лакат, титанијум 45СР лакат, титанијум 180ЛР лакат, титанијум 180СР лакат, титаниум концентрични редуктор, екцентрични редуктор, титаниум једнака те, титаниум редуктор тее, титанијум крст, дуги титан завршетак полуге, крак крака титанијума, итд.

  

Било који од титанијума и никла за цијеви потребан је вашој љубазној истрази сунни@цкмет.цом