10 година након Лехмана, Марк Царнеи каже да би се могла догодити још једна криза

Да ли су ризици од друге финансијске кризе елиминисани за 10 година од колапса Лехман Бротхерс?


Не у потпуности, према гувернеру Банке Енглеске Марк Царнеи.


Може ли се овако нешто поновити? рекао је у интервјуу ББЦ-у. "Може ли постојати окидач за кризу? Ако смо задовољни, наравно да може."


Централни банкар, који је продужио мандат у Банку Енглеске до јануара 2020., навела је четири велика ризика за финансијски систем: Кина, лош Брекит, кибернетски напад на банке и дуговање британског домаћинства.


Кина је одличан извор за раст глобалне економије, то је апсолутно економско чудо, пуно позитивних ствари, рекао је Царнеи.


Истовремено, њихов финансијски сектор се развио врло брзо, и направио је многе од истих претпоставки које су направљене у току до последње финансијске кризе, додао је он.


Први странац који води Банку Енглеске, Царнеи је такођер предсједавајући Одбора за финансијску стабилност, међународно тијело које надгледа глобални финансијски систем.


Америчка инвестициона банка Лехман Бротхерс није успела у септембру 2008. године, постављајући каскаду догађаја који су привукли економије широм свијета у продужене рецесије и приморали централне банке да уведу масивни подстрек.

Лице кризе, кинеска влада имају сопствену политику. И суочавање са кризом ЦКСМЕТ је у стању да се носи са кризом уз нормалну производњу и снабдевање.


ЦКСМЕТ може снабдевати производе за титан, никл, волфрам, молибден, зироцниум итд.

Они су титанијум-лонац, никловани лонац, волфрам, лонац за молибден, танталонски лонац, ниобијум-лонац, зирцонијум-лонац и сл. Такође, могу се прилагодити као титанијумски уземљени прстен, танталонски прстен, хастеллои Ц-276 уземљени прстен итд.


Више детаља можете послати на адресу сунни@цкмет.цом .