Производи од молибдена са високом температуром
Производи од молибдена са високом температуром
Ćaskanje sada
Detalji o proizvodu

Производи од молибдена са високом температуром

Предности

Производи од молибдена са високом температуром попутТЗМлегуре су широко коришћене због високе чврстоће (2000 °), ниског коефицијента топлотног ширења, добре проводљивости и високе отпорности на корозију против растаљеног стакла, топљене соли и растаљеног метала.


Класификација производа високог температуре молибдена1) Легура молибдена-лантана

Молибден лантани (МоЛа) се може користити као електрични вакуумски уређај у пећима на високим температурама, компонента цеви у катодној цеви, енергетски полуводички уређај, алат за производњу стакла и стаклених влакана, унутрашњи део у сијалицама, високо температурни топлотни штит, жарење филамент и електрода, високотемпературни спремник и компонента у микроталасном магнетрону.

2) Лег ТЗМ

Они се широко користе у ваздухопловној, ваздухопловној и другим индустријама.

Они се могу користити као материјал за млазнице, тело вентила, материјали за гасовод, цеви у материјалу капије, калупе за ливење, екструзијске матрице и високо температурни грејни елемент пећи и топлотни штит, итд.

Имамо специјализовано одељење за контролу квалитета које врши инспекцију наших производа са високим температурама од молибдена, покривајући све процесе.

Сировине треба прегледати пре уласка у фабрику.

Током процеса, квалитет треба прегледати према техници дизајна.

Тада би коначни производ требало да се прегледа по стандарду технологије, захтевима уговора и цртања, и правилом инспекције квалитета.

Istraga