Visoka temperatura molibden legura koja proizvodi
Visoka temperatura molibden legura koja proizvodi
Ćaskanje sada
Detalji o proizvoduCXMET visoke temperature molibden legura koja proizvodi
Prednosti

Visoka temperatura molibden legura koja proizvodi kao TZM legura je u širokoj upotrebi zbog svoje velike čvrstoće (2000 °), nizak koeficijent termalne ekspanzije, dobru provodljivost i visoko-otpornost na koroziju protiv istopljeno staklo, spojeni so i rastopljenog metala.


Klasifikacije na visokim temperaturama molibdena proizvoda(1) legura molibdena lanthanum

Molibdena Lanthanum (MoLa) može da se koristi kao električni vakuum uređaj u peći na visokim temperaturama, cev komponenta element u Rej katodna cev, napajanje uređaja poluprovodnik, alat za proizvodnju stakla i staklenih vlakana, unutrašnji deo u sijalice, Visoka temperatura pregrevanja, optimizirano vlakno i elektrode, Visoka temperatura kontejner i komponenta u mikrotalasnoj magnetron.

(2) TZM legura

Oni je rasprostranjena u u Vazduhoplovstvo, avijaciju i druge industrije.


Da se mogu koristiti kao mlaznica materijal, ventil telo, gas cevi materijala, cevi u kapiju materijal, kalupi za livenje umre, istiskivanje umire i Visoka temperatura peći, grejanje element i pregrevanja, itd.

Rezervisali smo specijalizovani kontrolu kvaliteta da obavljaju inspekciju naših proizvoda molibden legura koja visoku temperaturu, koja pokriva svih procesa.

Sirovine treba da bude pregledan pre ulaska u fabrici.

Tokom procesa, kvaliteta trebalo bi da bude pregledan prema dizajnu tehnika.

Onda finalni proizvod treba da bude pregledan po standardu tehnologije, uslove iz ugovora i crtanje i vladavine Inspekcija kvaliteta.

Pomenuta TZM legura je naš glavni proizvod, a ako ste zainteresovani za ovaj proizvod, posetite naљ sajt www.cxmetti.com

Istraga