Хафниум Бар за продају
Хафниум Бар за продају
Ćaskanje sada
Detalji o proizvodu

Хафниј је хемијски елемент са симболом Хф и атомским бројем 72. Сјајни , сребрни, сиви, тетравалентни прелазни метали , хафнијум, хемијски подсећа на цирконијум и налази се у многим минералима цирконијума.

  Хафниј се користи у филаментима и електродама. Неки процеси производње полупроводника користе свој оксид за интегрисани круг 45 нм и мање дужине. Неки суперзлитине који се користе за посебне апликације садрже хафнијум у комбинацији са ниобијумом, титаном или волфрамом.

   Хафнијумов велики попречни пресек неутрона заузима добар материјал за апсорпцију неутрина у контролним шипкама у нуклеарним електранама, али истовремено захтева да се уклони из неутронско прозирне корозије отпорне з ирконијумске легуре која се користи у нуклеарним реакторима.

Хемијски за Хафниум бар

Хемијски састав (ППМ)

Хф

Ал

Нб

Цр

Цу

Цо

Мн

Си

Фе

Ц

Н

О

Врх Ремаиндер

<>

<>

<>

<>

<>

<>

<>

<>

17

<>

249

Хф

Ни

Пб

Ти

Сн

П

У

Зр

В

М г

/

/

Врх Ремаиндер

<>

<>

<>

<>

<>

<>

6900

<>

<>

/

/

Фотографије за хафниј бар

блоб.пнг

блоб.пнг

блоб.пнгЦКСМЕТ је један од најбољих хафијума у Кини за продају произвођача и добављача, а ми смо и професионална компанија са продуктивном и ефикасном фабриком. Добродошли у велепродајне производе од нас, имамо хафниум бар за продају на залихама за вас.
Istraga