АСТМ Б523 Цирконијум цев
АСТМ Б523 Цирконијум цев
Ćaskanje sada
Detalji o proizvodu

Цирконијум је сјајан , сиво-бијели, мекан, дуктилни и упијајујући метал који је чврста на собној температури, иако је тешка и крхка у мањој чистости. Већина циркона се користи директно у високотемпературним апликацијама. Овај материјал је ватросталан, тврд и отпоран на хемијске нападе. Због ових особина, циркон проналази многе примене, од којих су само неколико високо објављене.  

Са добрим нуклеарним својствима и отпорношћу на корозију, цирконијумска цијев је веома важан материјал за нуклеарну. Цирконијумска цијев се углавном користи за хемијску опрему. За више трошкове, цирконијумска цијев није била уобичајена. Већина цирконијумске цеви обрађене као метода екструдирања, користиле су бакар за израду плочице, а потом и ваљане као своју величину.

Цирконијумска цев се испоручује као безшли и заварени. Метода обраде одабрана као величина.

Више детаља о цирконијумској цеви како слиједи

Цирконијум цеви / цирконијум цеви
Стандарди: АСТМ Б523, Зр702, Зр705, Р60702, Р60704, Р60705, Р60706, ЈИС, ДИН
За бешавне, доступне величине:
ОД 4-115мм * Дебљина зида 0,2 ~ 8мм * Дужина 15000мм мак
За заварене димензије:
ОД 80 ~ 650мм * Дебљина зида 1 ~ 10мм * Дуга 15000 мак

Фотографије за цирконијум цев / цирконијум цев

блоб.пнг

блоб.пнг

Цирконијум безшавне цеви / цеви Цирконијум цеви за заваривање / цеви


ЦКСМЕТ је један од најбољих произвођача и добављаца цирконијума цијеви босцх астм б523, а ми смо и професионална компанија са продуктивном и ефикасном фабриком. Добродошли у велепродајне производе од нас, имамо астм б523 цирконијум цијеви у залихи за вас.
Istraga